2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi

– 2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere yürek ve madalyaları verildi

KİLİS – 2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2.ayağı Kilis’te çetin katılma ile yapılırken, dereceye girenlere planlı törenle kupaları ve madalyaları verildi.

Kilis Belediyesi’nin ve Kilis Valiliği’nin destekleriyle Türkiye Araba Sporları Federasyonu’nun bünyesinde Kilis Mutlak Motor ve Huy Sporları Kulübü Derneği ile Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü vasıtasıyla tevhit edilen yarışmaya 18 açar ve 36 sporcu katıldı. Kombinezon 4,80 km uzunluğundaki ‘1516 Mercidabık Zaferi’ adlı mânialı etabın 3 nöbet geçilmesinin arkası sıra dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.

S1’de Bir Numara Mehmet Ölümsüz Arpasatan – Alaaddin Yorulmaz, ikinci Tercan Gücük – Türker Güdük, S2’de birinci Haceli Şam- Ebubekir Tevazulu, ikinci Hakan Bilecen – Yusuf Hayırlı, üçüncü Can Tuncay Jandarma – Halli Akgün, S3’de bir numara İrşat Biçer – Fettah Kahraman, ikinci Salih Ünsal – Arda Fellah, üçüncü Ongun Esmer – Halk Küçükdevlet, S4’de bir numara Aykut – Rüzgârlamak-Merve Üfürmek, ikinci Mehmet Demirel – Hilmi Demirci, üçüncü Kağan Alp – Boy Bos Dik, Umumi Klasmanda bir numara İrşad Biçer – Fettah Alp, ikinci Haceli Şam – Ebubekir Uysal ve üçüncü Aykut Üfürmek – Merve Esmek oldu.

Kupa ve madalyalar, Kilis Saylav Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Şehremaneti Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, DOĞRU Tümen Kilis İl Başkanı Mehmet Tasavvur Karataş, Firez ve Turizm İl Müdürü Cuma Özdemir marifetiyle verildi.



Share: