Yürüyebilmek amacıyla 2 bin 869 kilometre sefer geldi

Yürüyebilmek üzere 2 bin 869 kilometre kere geldi

Dubai ve Suudi Arabistan’birlikte umduğunu bulmayan menajer Eskişehir’üstelik 3 haftada yürümeye başladı

Ayak Topu menajeri Gassan Waked:

“Ayağa üstelik kalkamıyordum, amma şu anda yürüyebiliyorum”

Uzm. Dr. Türkan Tünerir:

“Amacımız Türkiye’den memnun kalarak ailesinin yanına dönmesini hatırlamak”

“Denge bozukluğu, yürümedeki zorluğu, iyi kol ile bacağındaki güçsüzlüğü çok mefret ölçüde azaldı”

ESKİŞEHİR – Dubai ve Suudi Arabistan’de umduğunu bulamayan futbol menajeri Eskişehir’üstelik aldığı fizik otama ile 3 haftada desteksiz yürümeye başladı.

Suudi Arabistan’birlikte ayak topu menajerliği fail Gassan Waked’ın, akıl damarlarında şişlik belirleme edilip 2015 yılında doktorlar aracılığıyla anevrizma teşhisi konuldu. Daha sonra hematom ve hidrosefali gelişmesi sonucu şant ameliyatı olan Waked, cerrahi müdahale sonrası dolaşma bozukluğu, dengede rehavet, salim kolunu ve bacağını kullanmada pürüz kadar sorunlar yaşayarak akıntı kabiliyetini az daha kaybetti. Bozuk sağlığını gabi kazanabilmek yerine Suudi Arabistan’de ve Dubai’birlikte hikmet otama ve rehabilitasyonlar alan Gassan Waked, istediği sonucu elde edemedi. Waked, araştırmaları sonucunda kudretli tedavilerini keşfettiği Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Otama ve Iyileştirme Tababet Merkezine gelerek otama olmaya değişmeyen verdi. Planlanan 4 haftalık tedavinin 3 haftasını geride bırakan Gassan Waked, büyük adım kaydederek kendisine gösterilen bir nice hareketi, kudretli tıpkı biçimde yapmaya başladı.

“Şu anda desteklenmemiş yürüyebiliyorum”

Yaşadıklarını ve rahatsızlığını anlatan Gassan Waked, geçirdiği işler sonrası akıntı edemediğini aktardı. Tavsiyeler ve araştırmaları sonucunda Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tababet Merkezi’ni keşfeden Waked, kaydettiği aşamalar ve mutluluğu hakkında şöyle konuştu;

“Suudi Arabistan’de futbol menajeri namına görevi yapıyorum. İşimi yaptığım esnada karın damarlarımdaki tıkanıklıktan kontekst çor geçirdim. Daha sonraları akıl damarlarımda patlama ve pıhtılaşma gerçekleşti. Işler esnasında birlikte doktorlar anevrizma teşhisi koydu. Başıma mevrut bu görüngü 2015 yılı Eylül ayının 1’inci haftasında gerçekleşti. Kısaca 7 haftalık koma sürecim oldu. Sonrasında iyileştirme için Türkiye’ye geldim. İlk zamanlar ayağa birlikte kalkamıyordum amma şu anda yürüyebiliyorum, kalkabiliyorum ve ayakta durabiliyorum. Türkiye’yi beğeniyorum, doğrusu elan ilk tur amacıyla buraya gelmiştim. Henüz öncesinde Cidde’üstelik ve Dubai’de aldığım rehabilitasyonlardan feyiz buradaki tedavi elan efektif, tıpkı zamanda hava adına üstelik Dubai’den henüz bereketli.”

“Fizyomer’in iyileştirme konusundaki kalburüstü çalışmalarını duymuş”

Gassan Waked’in tedavi sürecini yakından inceleyici Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Otama ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir, proses üzerine; “Hastamız Gassan As, bize Dubai’den geldi. Henüz geçmiş hatır anevrizması nedeniyle beyinde hematom ve hidrosefali kaslı, akabinde şant ameliyatı ergin. Sonrasında yürüme bozukluğu, dengede yük, iyi kolunu ve bacağını kullanmada zorluk şikayetleri başlamış. Bu nedenle ülkesinde gördüğü rehabilitasyondan çok memnun kalmamış ve çok gelişme gösterememiş. Fizyomer’in iyileştirme konusundaki muvaffakiyetli çalışmalarını duymuş ve kendisi bizimle iletişime geçti. 4 haftalık tıpkı izlence üzere ailesi, Gassan Eş’i bize getirdi. 3’üncü haftamız bitti ve yük bozukluğu, yürümedeki zorluğu çok makro ölçüde azaldı, sağlıklı dal ile bacağındaki bitkinlik kalmadı. Kendisi de tedavisinden çok kıvançlı. Amacımız hastamızın sağlığına kavuşmuş olarak, Eskişehir’den ve Türkiye’den kıvançlı kalarak, ailesinin yanına dönmesini uydurmak” diyerek konuştu.

Share: