Kılıçdaroğlu: Bay Kemal’in Şehre Ziyaretini Ateşlemek İçin, Rastgele Yeri Bunlarla Donatmışlar.

CHP Umumi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarınki Elazığ programı için bu akşam kente geldi ve reklam panolarına asılan deniz hırsızı afişlerin önünde foto çektirerek bu duruma reaksiyon gösterdi. Bu fotoğrafı paylaşan Kılıçdaroğlu, “Erkek Eksiksizlik’in şehre ziyaretini körüklemek üzere, herhangi bir yeri bunlarla donatmışlar. Sizinle bizim aramızda bir ana ayırt var. Biz vatanseveriz, siz ise fikir üzere beher şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz” dedi.

CHP Umumi Başkanı Kılıçdaroğlu, Malatya’daki programlarını tamamlayarak, erte Elazığ’da yapacağı görüşme ve ekip toplantısı için bu akşam kente geldi. Reklam panolarına asılan ve tümen aleyhine, esassız mesajlarla hazırlanan korsan afişlerin önünde ışık çektirerek bu duruma tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, deniz hırsızı afiş uğrunda çektirdiği fotoğrafı toplumsal iletişim araçları hesabından, bu duruma aksülamel göstererek paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı izah şöyle:

“Bay Eksiksizlik’in şehre ziyaretini körüklemek amacıyla, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak acı olan husus şu ki, bu çap provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın hassas kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor.

“YURTTAŞLARIMIZA HAKARETLER ETMEYE, AYRIŞTIRMAYA DEĞER Mİ EY SARAY?”

Hangi için yapıyorsunuz bunları? Biraz daha kısaltmak vurmak amacıyla. Yurttaşlarımıza hakaretler etmeye, ayrıştırmaya değer mi lan saray? Gözünüz hangi ant doyacak sizin? Üç günce, hepimizin ancak devasız olduğu bu dünyada, bu çarpışma tek mi bitmesin istiyorsunuz?

“BİZ VATANSEVERİZ, SİZ İSE GÖRÜŞ İÇİN SEÇME BİR ŞEYİN MÜBAH OLDUĞUNU DÜŞÜNEN FIRSATÇILAR”

Sizinle bizim aramızda bir anne ayırt var. Tığ vatanseveriz, siz ise görüş amacıyla her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Vatanseverler görüş amacıyla ülkesinin insanını devletine küstürmez. Neyleyim o oyları? Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz!

“İNADINA VÜCUT İLE TIRNAK OLMAYA BITMEME EDECEĞİZ. İNADINA HELALLEŞECEĞİZ”

Tığ barışacağız. Vallahi de tallahi dahi barışacağız! İnadına fert cana, alay malay olacağız. Başaracağız tığ bunu. Bize şans olacak göreceksiniz. İnadına cilt ile tırnak olmaya bitmeme edeceğiz. İnadına helalleşeceğiz. İnadına bütün bu arada, bütün beraber.”

Share: