Ortaca Belediyesi’nin açar parkı genişliyor

Ortaca Belediyesi’ne Mekân Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hibesi ile ayrımsız vasıta daha kazandırıldı. Kullanılmamış gelen bakım aracının direksiyonuna güzeşte Ortaca Belediye Başkanı Bilen Uzundemir, ‘Sevdamız Ortaca’ sloganı çıktıkları bu yolda halka sunma bereketli hizmeti arz etmek hiç yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ortaca Belediyesi, Belde Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hibesiyle 2022 müşabih 1 milyon 431 bin lira değerindeki defa süpürme aracını törenle Ortacalıların hizmetine sundu. Yıpranmamış aracın imtihan sürüşünü işleyen Ortaca Belediye Başkanı Bilen Uzundemir; “Görevi devraldığımızda, belediyemizin hizmet araçları noktasında büyük sıkıntıları vardı. Bu uray yerine bizim kaliteli hizmet ita amacında önümüzdeki genişlik nazik engel olarak duruyordu. Bu konuda kırıcı ve özveren çalışmalar yaptık. Lüzum belediyemizin salt kaynaklarıyla gerekse Mekân Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mızın hibeleriyle bu sorunu büyük oranda aştık” dedi.

Araç teknik donanımı karşı birlikte vukuf veren Uzundemir, “Bu araç kez süpürme amacıyla üretilen araçların bildirme modernlerinden birisidir. Kısaca 1 milyon 431 bin değerindeki bu aracımız Bozulmamış Ortaca hedefimize bizi bir hamle elan yaklaştıracak. Kazandırdığımız bu kullanılmamış aracın Ortacalı hemşerilerimize uz olsun” ifadelerini kullandı. – MUĞLA

Share: