Fatih Erbakan’dan 6’lı masaya eleştiri: “6 ayda benzeri rüşvet kere alamadılar”

Fatih Erbakan’dan 6’lı masaya tenkit: “6 ayda aynı arpa misil alamadılar”

“6 ayda değişik cumhurbaşkanı adayını ortaya koyabildiler mi?”

“Anadolu’bile ayrımsız kortej var ‘Ölme eşeğim ölme'”

“İlk işi İstanbul Sözleşmesini mankafa lütfetmek olanlardan bu millete, bu ülkeye yararlı dirimlik mi?”

KARABÜK – Baştan Bolluk Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6’lı masayı eleştirerek, “6 aydan beri hangi konuşuyorsunuz, hangi yapıyorsunuz arasında bir öz bulunmayan. 6 ayda daha bir cumhur reisi adayını ortaya koyabildiler mi? 6 aydan beri benzeri arpa boyu kat alamadılar” dedi.

Baştan Refah Partisi Karabük İl Başkanlığının 2. Süssüz Umumi Kuruluna akmak üzere kente mevrut Baştan Bol Bolamat Partisi Umumi Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partililere seslendi.

“6 ayda bire bir rüşvet boyu posta alamadılar”

Şehremaneti nikah salonunda partililere hitap eden Erbakan, “Muhalefetteki birbirine benzemez 6 partinin bire bir araya gelerek oluşturduğu o tuhaf yapıdaki sıkıntılara Baştan Bolluk Partisi namına ilgi çekiyoruz ve bunlardan üstelik millete yarayışlı gelmeyeceğini rapor ediyoruz. Onlara üstelik uyarılarımızı yapıyoruz. Ancak masadaki genel başkanların birinin ifadesiyle ‘masa altından birbirlerini tekmelemekle’ meşguller. Bakın geçtiğimiz Aksata günü bu altı benzemez yedinci kere tıpkı araya geldi. Şişman adına yedinci güruh, ayrı ayrı hususi görüşmeleri katarsanız 37. öğün tıpkısı araya gelmişler. 6 aydan beri ne konuşuyorsunuz, hangi yapıyorsunuz beyninde ayrımsız öz bulunmayan. Benzeri rüşvet boyu yol aldıkları bulunmayan. Şu ekonomik krizden çıkmaya ilişik benzeri çözüm önerisi var mı? Tıpkısı hamur paketi açıklayabiliyorlar mı? 6 ayda daha bir cumhurbaşkanı adayını ortaya koyabildiler mi? Bol bol resim bereketli mübarek literatür, bereketli eli nimetli çay kahvehane. Ondan sonra toplandıkları kabil dağılıyorlar. 6 aydan beri aynı rüşvet boyu nöbet alamadılar. Bunlar henüz iktidara gelecekler de, muhalefetteyken anlaşamayanalar, masa altından birbirlerini tekmeleyenler, kuvvet olunca anlaşacaklar birlikte birbirlerine kefaret borçlarını ödeyecekler dahi Türkiye’yi geçmişten hangi farkı olduğunu anlatamadıkları çift çivi mebus sisteme kalın kafalı döndürecekler dahi ülkenin meselelerini ele alacaklar de milletin derdine çıkar yol olacaklar da, Anadolu’de bire bir bahis var ‘Ölme eşeğim ölme.’ Varsa yoksa birbirlerine perhiz ifa. Kim cumhur reisi olacak, cumhur reisi yardımcısı kim, başvekil ki, ne bakan olacak. Bunlarla uğraşıyorlar” diye konuştu.

“İlk icraatları İstanbul Sözleşmesini köylü ifham etmek olacakmış”

Erbakan, konuşmasının devamında ‘6’lı masadan bozukluk hayır gelmez’ dediklerini açıklayarak, ‘İlk işleri İstanbul Sözleşmesini geri getirecekler’ ifadesini kullandı. Erbakan, şunları kaydetti:

“İlk işi İstanbul Sözleşmesini gabi aktarmak olanlardan bu millete bu ülkeye müfit gelir mi? İstanbul Sözleşmesi ne gitmek, toplumsal eşey eşitliği gitmek. Eşcinsellik evlilikleri koca erkeğe, avrat kadına evliklerin yasal zir yapısını sağlamak üzere ortaya konulan sözleşmedir. Bu sözleşmeyi sağlık gelmez yürürlüğe sokacak 6’lı masa ve o masada oturan, muhafazakar tabana seslenme ettiğini belirten partili. Yer çokça üstelik ona tepeden inme ediyorum. Lacerem o masada oturmaya devam ediyorsun. ‘Efendim Erbakan hocamız bile CHP ile koalisyon hükûmeti yaptı’, evet Erbakan sarıklı CHP ile koalisyon yapıp onlara MSP’nin fırka programında yazan icraatları yaptırdı. Sen Erbakan hoca ile tıpkısı misin Cenabıhak aşkına. O koalisyonda 600 mortocu dil cambazı lisesi ile 5 bin Kur’an kursu açıldı Türkiye’dahi, senin haberin var mı? CHP ile kuma oldu amma Erbakan öğretmen CHP’yi MSP’nin çizgisine çekti. Sen demin CHP ile kuma olup, İstanbul Sözleşmesini geri getirmeye alet oluyorsun. Bugün vatandaşımız dahi şurası görüyor ki masa da sandık dahi bire bir kapıya çıkıyor. İkisinden bile bu millete müfit gelmesi olabilir değil.”

Share: