MKYK üyesi Çat ve İl Başkanı Bozan’a teşekkür

Baştan Bol Bolamat Partisi Umumi Başkanı Dr. Fatih Erbakan, MKYK üyesi ve Erzurum sorumlusu Bağlı Çat ile kısa beş altı ilk Erzurum İl Başkanlığına atadığı Adnan Bozan ve teşkilatına övgüler yağdırdı.

Baştan Bol Bolamat Partisinde geçtiğimiz aylarda İl Başkanlığına getirilen Adnan Bozan ile Erzurum sorumlusu ve tümen MKYK üyesi Kapalı Çat, yaptıkları kalburüstü çalışmalarının karşılığını Umumi Başbuğ Dr. Fatih Erbakan’dan teşekkür ile aldılar.

Ankara Parti Genel merkezinde yapılan MKYK toplantısı ve akabinde gerçekleşen İl Başkanları toplantısında Erzurum yöre plandaydı. Toplantıların ardından Baştan Refah Partisi İl Başkanı Adnan Bozan beraberinde İl Komutan yardımcıları ve MKYK üyesi benzeri zamanda Erzurum sorumlusu Ilişkin Çat ile alay malay Umumi Komutan Dr. Fatih Erbakan ile özel tıpkısı enformasyon toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantıda Yeniden Bol Bolamat partisi MKYK Üyesi ve Erzurum Sorumlusu Vabeste Kavşak ile İl Başkanı Adnan Bozan, başta teşkilatlanma çalışmaları başlamak amacıyla Erzurum ile ilişik tafsilatlı bilgileri Genel Başkan Fatih Erbakan’a ilettiler.

Erbakan’dan teşekkür geldi

Yeniden yapılanan Erzurum İl teşkilatının çalışmalarını haddinden fazla yakıdan izlem ettiğini ve takdirle karşıladığını ifade eden Umumi başkan Fatih Erbakan ise, “Erzurum’üstelik bunaltıcı çalışmalarınızın olduğunu bir güzel biliyorum. Erzurumlu kardeşlerimin üstelik partimize olan teveccühlerini birlikte görüyorum. Partimiz adına ayrımcı değil birleştirici ayrımsız yöntem zihniyet ile insanlarımıza hizmet üzere çıktığımız bu yolda bize paydaşlık gösteren ve partimizi iktidara giymek üzere elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Erzurum devlet ve kaymakamlık teşkilatlarımızın duyarlılığı beni daha da mutlu etti “dedi.

Toplantı sonrasında Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, İl komutan yardımcıları ve MKYK Üyesi bir zamanda Erzurum Sorumlusu Bağlı Çat ile gelişigüzel objektiflere afi veren Umumi Başbuğ Fatih Erbakan Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan’a birde teşekkür belgesi verdi. – ERZURUM

Share: