Kemer’de bakımsız yolların tamirini yapıyor

Tümsekli Belediyesi Selen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaza genelinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kuzdere Mahallesi’ndeki engebeli ve siftinlik yolların tamiri ve mantinota asfalt çalışması fail şehremaneti ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Altını Caddesi üzerindeki güreşçi köprüsü uğrunda da berbat olan yolun asfalt mantinota işlerini tamamladı. Şehremaneti ekipleri, Çamyuva Mahallesi’nde Ağva Deresi yanında yapılan reviş yolu ve park yeri alanının öğün inikat yerlerine yama asfaltı yaparken, 5050 sokakta enfrastrüktür çalışmalarında hasar gören yolların bakımına başladı.

Tümsekli Şehremini Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak ilçemizde bozulan yollarımızın tamiratını ve yama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın henüz sakıncasız ve bayındır gezi yapabilmeleri üzere sonuç aceleten çalışıyor. Çamyuva, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerimizde şu anda çalışmalarımızın şişman bölümü tamamlandı. Halkımıza en dolgunca şekilde bakım etmeye bitmeme edeceğiz” diyerek konuştu. – ANTALYA

Share: