Meslek önlerinde polis güçleri denetimi

Erzincan’da polis ekipleri vasıtasıyla terbiye ve öğretimin tehlikesiz tıpkı ortamda sürdürülebilmesi için meslek çevresinde başlatılan denetimler sürüyor.

Erzincan Güvenlik Müdürlüğü ekipleri, terbiye ve öğretimin sakıncasız tıpkı ortamda sürdürülebilmesi üzere meslek çevresinde yapılan denetimlerde münasebetsiz eşhas üzerinde kontrol yapılırken, çevredeki kafe, genel ağ kafe, büfeler ve hareket yerlerinde da denetimler gerçekleştirildi.

Ekipler, denetimler çerçevesinde yoldan çevirdikleri gençlerin kimlik sorgulamasını yaptı. Denetimler ve icraat eğitim bilimi dönemi süresince ekol ile çevrelerinde devam edecek.

Son namına yapılan denetimlerde, Cumhuriyet Altını Ortaokulu, İpekyolu Mesleki ve Beceri Küçük Asya Lisesi, 15 Orak Ayı Şehitleri Ortaokulu, Hacı Uca Atak Mesleki Maharet ve Küçük Asya Lisesi, Şehit Ahmet Aytekin Ortaokulu önü ve çevresinde aplikasyon gerçekleştirildi. Ekol çevresinde bulunan 16 hareket yeri, 116 vesile, 7 park-bahçe denetlenerek 227 şahsın kimlik kontrolü yapıldı. – ERZİNCAN

Share: